گفت و گو با راوی «آب هرگز نمی میرد»/ بازنشر
جشنواره کتابخوانی رضوی از اقدامات ارزشمند در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی است
راوی کتاب «آب هرگز نمیمیرد» مرداد ماه سال ۱۳۹۶ در گفت و گویی با روابط عمومی نهاد کتابخانههای عمومی کشور بر آمار بالای مشارکت مردم در جشنواره کتابخوانی رضوی که توسط نهاد برگزار میشود، نقش آن را در در ترویج فرهنگ کتابخوانی موثر دانسته و گفته بود: این استقبال عظیم نمایانگر اثربخشی جشنواره رضوی در جامعه است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور محمد سلگی؛ راوی کتاب «آب هرگز نمیمیرد» با اشاره به آمار بالای مشارکت مردم در جشنواره رضوی گفت: وجود مقدس امام رضا(ع) در مشهد مقدس از مهمترین پایههای فرهنگی ایران بهشمار میرود و برگزاری جشنوارهای با این مضمون، تأثیر زیادی در ترویج فرهنگ کتابخوانی در سراسر کشور خواهد داشت.
این رزمنده دفاع مقدس افزود: مردم ما اعتقاد زیادی به ائمه معصومین(ع) خصوصاً امام رضا(ع) دارند و معرفی بیشتر فرهنگ رضوی بهصورت یک کتاب در دانشگاهها و مدارس با استقبال گستردهای از جانب مردم روبهرو خواهد شد.
راوی کتاب «آب هرگز نمیمیرد» ادامه داد: خوشبختانه مردم ایران، علاقه خاصی به فرهنگ رضوی دارند و میتوان از این فرصت برای گسترش کتابخوانی و فرهنگ دینی، بهرهمند شد.
وی با اشاره به ضرورت گسترش منابعی با موضوع فرهنگ رضوی و دسترسی آسان جوانان به آن، افزود: برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی از اقدامات ارزشمند در این زمینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر لزوم ترویج سبک زندگی ائمه معصومین (ع) خصوصاً امام رضا (ع) در جامعه، گفت: اگر میخواهیم فرهنگ رضوی در کشور فراگیر شود باید شرایط لازم را فراهم کرده و افراد را از سنین کودکی با آن آشنا کنیم. برای گسترش فرهنگ رضوی در جامعه، تنها چاپ کتاب و قرار گرفتن آن در کتابخانهها کافی نیست و باید از برنامهریزی بلندمدت برای رشد این فرهنگ استفاده کرد.
وی با اشاره به علاقه زیاد مردم به فرهنگ رضوی، تأکید کرد: علاقه مردم به فرهنگ رضوی و استقبال آنان، انگیزه خوبی برای مسئولان در جهت اقدام برای گسترش این فرهنگ و عمل به سبک زندگی اسلامی در جامعه است.
سلگی با اشاره به گرایش بسیار مردم همدان به سبک زندگی اسلامی و مطالعه کتابهای درباره زندگی امام رضا(ع) ادامه داد: در جریان افتتاح دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در همدان، شاهد حضور گسترده مردم در مراسم بوده و این حضور را به فال نیک میگیرم. دعوت مردم به کتابخوانی اهمیت فراوانی دارد؛ چراکه مردم زمینه کتابخوانی دارند اما زمینه لازم برای بروز آن، وجود ندارد.
سلگی ضمن ارائه پیشنهادی برای دسترسی آسانتر مردم به کتاب گفت: در این راستا، میتوان کتابهایی را با قیمت کم خریداری و در برنامههای مختلف به افراد اهدا کرد. با استفاده از این روش، شرکتکنندگان هر مراسم کتابهای زیادی را برای مطالعه خود و اعضای خانواده، هدیه خواهند گرفت.